Vacaturetekstschrijver


Training en advies


Er was eens een geweldige vacaturetekst.

Wij dromen ervan. Wij schrijven creatieve converterende vacatureteksten als volgt:

1 Jouw vacaturetekst is authentiek, valt op in de massa, het knettert, knalt en is onderscheidend. Je trekt de aandacht en houdt die vast. Want werken bij jou is totaal anders dan bij de concurrent. En dat spat van het scherm. Jij bent authentiek, dus je blijft weg van de cliches. Woorden die iedereen gebruikt hebben in jouw tekst geen plek. Spreektaal schrijven is een must. Daarnaast heb  je een eigen unieke tone-of-voice, die breng je met lef. 

2 Jouw woorden raken op emotioneel niveau. Een nieuwe baan kies je op gevoel. Je zorgt dat de kandidaat iets voelt bij de tekst. En beleeft. Je vertelt over hoe het kantoor eruit ziet, en wie er in het team werken. Je vertelt het verhaal van een medewerker die dit werk al doet. Met 'de dag van' of met quotes. Je maakt een verhaal, recht in het hart van de kandidaat.

3 Je krijgt kandidaten in beweging. Je call to action is in orde. En lekker kort. En je geeft 'koop informatie'. Wat dat is? Check je favoriete online winkel. Je krijgt alle informatie om te 'kopen'. Reviews, specs, voordelen van het product. Het scherm is overzichtelijk. Weg met de lappen tekst, inlogs en lastige invulschermen. Kopen is makkelijk: 1 druk op de knop is genoeg. Dat willen kandidaten ook. 
Wervende Tekst